Az egészségmegőrzés volt a témája a táborunknak

Iskolánkban 2023. június 19 – június 23. között Molnár Andrea kolléganőnk szervezésében az egészséges életmódra nevelés, az egészségmegőrzés és a környezettudatos magatartás témaköréhez kapcsolódó komplex foglakozásokon vehettek részt az alsó tagozatos tanulók.

 

   Mindennapos tevékenységeink lehetőséget kínáltak arra, hogy a gyerekek számára olyan napirendet állítsunk össze, melyet a nyári szünetben is megélhetnek és alkalmazhatnak annak érdekében, hogy a szünidő tartalmas, pihentető, de egyben aktív és egészségmegőrző legyen számukra!

Az egészséges táplálkozás, a mozgás, a megfelelő napirend szorosan kapcsolódott a lelki egészségmegőrzés szegmenseihez, melyek - úgy érzem -, a gyermekek személyiségfejlődésének építőkövei lesznek!

   Foglalkozásainkat, beszélgetéseinket a délelőtt és délután megvalósuló mozgásos játékok tették teljessé, ahol a csapatjátékoknak köszönhetően új barátságok alakultak ki!

   Szeretnénk megköszönni intézményünknek, hogy lehetőséget biztosított számunkra a program megvalósításához és az együtt megélt varázslatos, szeretetteljes pillanatokhoz! Szívből köszönjük!

 

                                                                                a gyerekek és Andi néni