Szakkörök és sport

Szak-kör-kép

Kerékpáros Baráti Kör

A sok szép megvalósult úti céllal és kilométerrel büszkélkedő társaság szeretettel várja az érdeklődő bicajosokat évközi kisebb kerékpáros túrára, kirándulásra, melyeket plakáton hirdet meg. A különféle iskolai rendezvényeken a kör képviselteti magát, és ügyességi feladatokkal várja a diákokat. Programjainkra mindenkit szeretettel várunk!

2021 novemberétől minden csütörtökön délután 15.00-15.45 között az érdeklődőknek az időjárás függvényében gyakorlati kerékpározásból, illetve kerékpár-szerelési és KRESZ ismeretekből szakkört szervezünk. Jelentkezni Horváth János igazgatóhelyettesnél lehet.

Francia szakkör

Francia szakkörre hív mindenkit sok szeretettel Reisz Mariann tanárnő minden kedden 14:00-tól a 7.b termében. Szótárra és füzetre lesz szükség és egy kis lelkesedésre. A jelentkezők játékos, pörgős órákra számíthatnak! Akit egy picit is érdekel a francia nyelv vagy kultúra, akkor mindenképpen ajánlott egy próbát tennie.

Dráma szakkör

Dráma szakkört hirdet Mészáros Ildikó tanárnő felső tagozatosoknak szerdánként 14-15 óra között a 7.b osztály termében. Szerepjátékok, helyzetgyakorlatok, szituációs játékok, improvizációs gyakorlatok segítségével, együtt, baráti környezetben fejlesztjük kommunikációs készségeidet. Mindenkit szeretettel vár Ildikó néni.

Rajz szakkör