Csomagolásmentes mosószer, mosogatószer... vásárlási lehetőség Makón

                                              RENDELÉS ITT             

Tegyünk együtt közös otthonunkért, a Földért!

Csomagolásmentes mosó- és mosogatószer vásárlási lehetőség Makón

 https://easyfresh.hu/

 Iskolánk szívügye, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat, ezért keressük a csomagolásmentes életmód népszerűsítésének lehetőségeit. Másrészt nonprofit szervezet vagyunk, így nem szeretnénk kereskedelmi ügyletekbe bonyolódni. Ezt a két szempontot szem előtt tartva iskolánk a következőket vállalja:

-          helyet biztosít a 25 literes kannáknak, amelyekből a mosó- és mosogatószer vételezhető;

-          portásaink segítenek a kiadagolásban - a hozott flakonokba/edényekbe a megvásárolt mennyiséget.

ÁRAKRÓL az online megrendelőlapon tájékozódhat.

Ezek „nagykereskedelmi árak”, ezért a megrendelt termékek összértéke (egy átutalás) minimum 10.000 Ft legyen! Ha valakinek ez az összeg sok, akkor több család is összefoghat.

A csomagolásmentes vásárlás lényege a következő:

 A választott termékeket előre meg kell rendelni és kifizetni, azután lehet az iskolában átvenni.  Az átvételhez saját zárható edényt (palackot, flakont…) kell hozni.

 A vásárlás folyamata lépésenként:

1.      Az online megrendelőlapon megrendelik, hogy mely termékből mennyit szeretnének vásárolni.

 2.       Ezután kapnak emailben egy e-számlát, amit átutalással egyenlítenek ki a cégnek. Kérjük, a Megjegyzés rovatba írják be a számla sorszámát!

 3.      Az iskolában délelőtt 10:00-11:00 között és délután 16:00-17:00 között érnek rá portás munkatársaink a kiadagolásra. Az is lehet, hogy egyik nap felcímkézve beadják az üres flakont, és másnap érte jönnek.

 Kérjük, hogy amennyiben szeretne csomagolásmentes termékeket vásárolni, vagy egyéb módon tenni közös otthonunkért, a Földért, az űrlapon lépjen kapcsolatba velünk! A vásárlási folyamat kísérleti jellegű, ezért minden javaslatot szívesen veszünk!

Tisztelettel:

Makó, 2023. szeptember 07.                               Kinga nővér