Csomagolásmentes mosó- és mosogatószer vásárlási lehetőség Makón

                                              RENDELÉS ITT             

Kedves Szülők!

A családi napon elkezdtünk tárgyalni az Easy Fresh céggel arról, hogy csomagolásmentes termékeket lehessen Makón vásárolni. Az Easy Fresh egy Algyőn működő magyar vállalkozás, ami környezettudatos mosószereket gyárt. https://easyfresh.hu/

 Iskolánk szívügye, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat, ezért keressük a csomagolásmentes életmód népszerűsítésének lehetőségeit. Másrészt nonprofit szervezet vagyunk, így nem szeretnénk kereskedelmi ügyletekbe bonyolódni. Ezt a két szempontot szem előtt tartva iskolánk a következőket vállalja:

-        helyet biztosít a 25 literes kannáknak, amelyekből a mosó- és mosogatószer vételezhető;

-        portásaink kiadagolják a hozott edényekbe a kívánt mennyiséget.

ÁRAK:

Easy Fresh Mosógélek (színes, fehér és szenzitív): 600 Ft/liter*

Easy Fresh Mosogatószer: 700 Ft/liter*

Ezek „nagykereskedelmi árak”, ezért a megrendelt termékek összértéke (egy átutalás) minimum 10.000 Ft  legyen! Ha valakinek ez az összeg sok, akkor több család is összefoghat.

A csomagolásmentes vásárlás lényege a következő:

 A választott termékeket előre meg kell rendelni és kifizetni, azután lehet az iskolában átvenni.  Az átvételhez saját zárható edényt (palackot…) kell hozni. 25 literes, csappal rendelkező tartályokból kerül kimérésre a kívánt mennyiség. Lehetséges részletekben elvinni a megvásárolt termékeket, a tárolást a tanév végéig az iskola vállalja. Ebben a hónapban november 10-15 között lehet online rendelni. A továbbiakban minden hónap eső hét napján.

  A vásárlás folyamata lépésenként:

1.     Az online űrlapon megrendelik, hogy mely termékből mennyit szeretnének vásárolni.

 2.      Ezután kapnak emailben egy számlát, melyet átutalással egyenlítenek ki. Az utalás adatait ez a levél tartalmazza. Miután megjött az e-számlát tartalmazó email, átutalják a cégnek a rendelésben szereplő összeget. Kérjük, a Megjegyzés rovatba írják be a számla sorszámát!

 3.     Az iskolában tanítási napokon délelőtt 10:00-11:00 között és délután 16:00-17:00 között a portások adagolják ki – a hozott tiszta edénybe – a kért szereket. Lehetséges részletekben elvinni a megvásárolt termékeket, a tárolást a tanév végéig az iskola vállalja.

 Kérjük, hogy amennyiben szeretne csomagolásmentes termékeket vásárolni, vagy egyéb módon tenni közös otthonunkért, a Földért, az űrlapon lépjen kapcsolatba velünk! A vásárlási folyamat kísérleti jellegű, ezért minden javaslatot szívesen veszünk!

Tisztelettel:

Makó, 2022. november 10.                           Kinga nővér