Vidám családi nap az 1.a osztályban

A fő szervezőknek,  Kónya Nikolettnek és Vörös-Baranyi Nikolettnek, valamint Szakál Orsolyának és családtagjaiknak köszönjük a gondos, pontos és precíz logisztikát, a mindenre odafigyelést, a víg kedvet hozó játékokat! A gyerekek rácsodálkozhattak a Szegedi Egyetem Tudástárának kivételes gyűjteményére, többek között például egy elefánt fogára, egy hód koponyájára vagy egy teknősökkel táplálkozó cápa állkapcsára. 

Sokféle móka várt:  célbadobás, fotópont, csillámtetoválás és online osztálykvíz, melyet Varga Gergely szüleinek köszönhetünk, s még megannyi vidám pillanatot okozó játék! Az iskola profilját nagyban meghatározó pozitív fegyelmezés kérdéseiről Kozma Anikó, Majoros Barnabás édesanyja gondolkodott együtt szülőtársaival, a napot pedig vidám és Jézust dicsérő dallal zárta a Hudák familia!  

Minden megjelenő családnak hálásak vagyunk a kedves, pozitív hozzáállásért, a sütikékért és akár csak egy- egy mosolyért is!! Ezek hidakat alkottak köztünk, hogy kis közösségünk még jobban összekovácsolódjék.

Dóri néni és Timi néni