Második és harmadik helyen végeztek focistáink

A napokban zajlott le a 2023/2024. tanévi diákolimpia tavaszi fordulója, amely az őszi forduló folytatása. Iskolánk labdarúgás keretein belül indított fiú csapatokat II. és III. és IV. korcsoportban.

A csoportkör mérkőzései után az elődöntők és a döntők következtek.

A II. korcsoportos csapatunk csoport másodikként jutott tovább a csoportból az elődöntőbe. 3-1-es győzelemmel a döntőbe jutottak, ahol az ellenfél csapata diadalmaskodott hatalmas csatában, így csapatunk a 2. helyen végzett. Gratulálunk!
 

A IV. korcsoportos csapatunk csoport elsőként jutott tovább a csoportból az elődöntőbe. Az elődöntőn sajnos nem sikerült túljutni, viszont a bronz meccsen 7-4-es győzelmet arattak a gyerekek, így a 3. helyet sikerült megszerezniük. Gratulálunk!

A III. korcsoportban iskolánk az 5. helyen végzett, ahol kiemelkedően küzdöttek tanulóink és mindent megtettek a siker érdekében. Gratulálunk!

Iskolánk II. korcsoportos csapata: Antal Zsombor Hunor, Csurár Adriánó, Gera-Ludányi Ádám, Halász Kristóf, Kovács Benedek, Kurai Dávid, Seres Nikolasz, Szentmiklósi-Oláh Benett László.
 

Iskolánk III. korcsoportos csapata: Balog Zalán, Csurár Martin Márió, Eze Joshua Kelechi, Halász Kristóf, Kanton Sebestyén Pongrác, Mészáros Máté, Varga Kornél, Varga Noel.

Iskolánk IV. korcsoportos csapata: Antal Bendegúz Máté, Dragic Sergej, Juhász Patrik, Kovács Dominik Gábor, Lengyel Gábor, Modok Csaba, Török Gergő Csaba. Tiszteletbeli tagok: Dús Brendon, Szabó Dávid Gábor.
 

Gratulálunk az elért eredményekhez és a tisztességes helytálláshoz. Minden gyermek megérdemli a dicséretet, egytől-egyig.

Felkészítő tanár: Czebe Ádám.