Ismét indul "zero waste" projektünk

MEGRENDELŐLAP

Iskolánk szívügye, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat, ezért keressük a csomagolásmentes életmód népszerűsítésének lehetőségeit. Másrészt nonprofit szervezet vagyunk, így nem szeretnénk kereskedelmi ügyletekbe bonyolódni. Ezt a két szempontot szem előtt tartva iskolánk a következőket vállalja:

  • helyet biztosít a 25 literes kannáknak, amelyekből a mosó- és mosogatószer vételezhető;
  • portásaink segítenek a kiadagolásban - a hozott flakonokba/edényekbe a megvásárolt mennyiséget. 

ÁRAKRÓL  az online megrendelőlapon  tájékozódhat.

A választott termékeket előre meg kell rendelni és kifizetni, azután lehet az iskolában átvenni.  Az átvételhez saját zárható edényt (palackot, flakont…) kell hozni. 

Idén nincs minimum összeg a rendelésre, viszont kérjük, hogy a kifizetett termékeket 30 napon belül vigye el iskolánkból!  

 

A vásárlás folyamata lépésenként:

  1. Az online megrendelőlapon megrendelik, hogy mely termékből mennyit szeretnének vásárolni.

 Ezután kapnak emailben egy e-számlát, amit átutalással egyenlítenek ki a cégnek. Kérjük, a Megjegyzés rovatba írják be a számla sorszámát!

 A cégtől kapnak egy visszaigazolást arról, hogy mikor milyen terméket fizettek ki. Ezt vagy telefonjukon vagy kinyomtatva bemutatják a szolgálatot teljesítő portásunknak. 

ÚJ a tavalyi évhez képest: Az egyszerre megrendelt termékeket kérjük, hogy egyszerre vigye el oly módon, hogy az üres flakonokat egyik nap beadja a portásnak, és másnap érte jön. 

   Az Easy Fresh:https://easyfresh.hu/

 

 A vásárlási folyamat kísérleti jellegű, ezért minden javaslatot szívesen veszünk!

2023. október 06.