Családi nap - fontos tudnivalók

TUDNIVALÓK:

1. Csapvíz, szóda és szörpök térítésmentesen fogyaszthatók a nap folyamán. Ehhez poharat vagy kulacsot hozni kell. A vásárolt italokhoz poharat adunk. 

2. A családi napon a büfé, a jótékonysági vásár és a tombola bevételét adományként bevételezzük és az iskolai biciklitároló építésére fordítjuk, amely tervek szerint október végére készül el. 

3. Mindenki ebéd-jegyén rajta lesz az időpontja:
12:30  4. évfolyam - nekik 13:00-tól lesz a Planetárium előadás!
13:00 1-2. évfolyam (nagyobb testvéreikkel)
13:30 3. évfolyam és 5-8. évfolyam

Ebéd után Tombolahúzás

4. A Szignum családi napok hagyományossá vált színfoltja a Családi Göncölde - ahol jó minőségű használt ruhák, cipők és kiegészítők közül lehet válogatni - az újrahasznosítás,  Földünk iránti felelősségteljes hozzáállás szellemében.  

A kezdeményezés fő mondanivalói:

-Menő dolog használt ruhát hordani, mert ezáltal csökkentjük az öko-lábnyomunkat.
-A Göncölde mindenkit vár: azt is aki hozott ruhát és azt is, aki csak visz! (az eredményességünk a ruhák számának csökkenésével mérhető ☺)
A „Göncölde” háziasszonya Horváth-Kompár Bea lesz, akinek előre is köszönjük  a projekt teljes körű menedzselését!
Aki szívesen segít ki- és összepakoláskor, vagy kérdése van a fentiekkel kapcsolatban, a portán hagyjon üzenetet neki!

5. A családi napon lesznek rajtunk kívül külső árusok is: Kincskereső Könyvesbolt, Batik termelői méz, Easy Fresh termékek…

KÉRÉSEK:

  1. Szignumos diákok Szignum pólóban jöjjenek!
  2. Ha valakinek van otthon olyan házi szörpje, amit szívesen felajánl közös fogyasztásra, ezt is az űrlapon jelezzék (az osztályfőnök gyűjti). 
  3. Amennyiben van otthon jó minőségű és tiszta, de már nem hordott ruhaneműjük (gyermek és felnőtt méretű), kérjük, a portán adják le ezeket szeptember 27-29. között!
  4. Használaton kívüli tárgyakat is fogadunk (jótékonysági vásárba illetve tombolatárgyaknak). 
  5. Mindenki hozzon otthonról – elmosható – poharat, bögrét vagy kulacsot. Akik ebédet rendelnek, azok hozzanak csajkát vagy fedeles ételdobozt, kanalat is. Földünk védelmében nem szeretnénk magunk után szeméthegyet hátrahagyni a nap végére.
2023. szeptember 22.