Beszámolók
PENTAMINÓ MATEKVERSENY

 

A Szent István Egyházi Általános Isk. és Gimnázium
Matematika munkaközössége által megrendezett
 
                       PENTAMINÓ  MATEKVERSENY                           
2009/2010
EREDMÉNYHÍRDETÉS
Tovább olvasom...
 
Nem csak bot és zászló…pompon is

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman","serif";}

Csinosak, energikusak és koreográfiáikkal lenyűgözik a közönséget. A fegyelmezett, kitartó gyakorlás, a zene és a mozgás szeretete hatja át mindennapjaikat, egészen pici koruktól. A Makói Mazsorett Egyesület tagjai színes ízelítőt adtak produkcióikból a III. SZIGNUM-napon. A csapat művészeti vezetőjét, Baloghné Vass Katalint faggattuk életükről, munkájukról.

Tovább olvasom...
 
FOGADALOMTÉTEL 2010. JÚNIUS 27.

 1509. számú Szent László Cserkészcsapat 

  • 2010. május 29-én cserkészjelöltjeink Újoncpróbán vettek részt, a szegedi 550. sz. Márton Áron cserkészcsapat újoncaival együtt. Kiscserkész jelöltjeink pedig a Piros Pajzs próbát tették le, ugyanezen a napon.
Tovább olvasom...
 
Búcsú Elise nővértől

 

Kedves Elise nővér!
Nehéz pillanat, amikor egy ilyen kedves, mindenki által szeretett embertől kell búcsúzni. Egy dolog miatt nem vártuk az év végét tanár és diák egyaránt, mert tudtuk, hogy el kell búcsúznunk Elise nővértől.
 
Tovább olvasom...
 
AKIK EGGYEL MINDIG TÖBBEN VOLTAK

 

Kerékpáros találkozó a római túra 10. évfordulóján
 
   Az iskola volt és jelenlegi tanárai, az iskola egykori diákjai és az intézménnyel jó kapcsolatban álló makóiak gyülekeztek 2010. június 12-én délután a nagyelőadó előtt. Az itt elhelyezett fényképes tablók már mutatták: nem osztálytalálkozó készül, hanem a Kerékpáros Baráti Kör nagy túráira és a 2004. augusztus 6-án elhunyt felejthetetlen Ruszkai Bélára jöttünk emlékezni a római zarándoklat 10. évfordulóján.
Tovább olvasom...
 
További cikkeink...
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 Következő > Utolsó >>

35. oldal / 36