Önkéntes Hívogató - EFOP-1.3.5-16-2016-00823

 

 Kérjük szánjon 5 percet ennek az online kérdőívnek a kitöltésére, amennyiben papír alapon még nem tette meg.

 

IGÉNYFELMÉRŐ KÉRDŐÍV

 

EFOP-1.3.5-16-2016-00823

Abban kérjük segítségét, hogy fel tudjuk mérni az iskola és a plébánia vonzáskörzetében élő személyek érdeklődését a program iránt. Kérjük, segítsen abban is, hogy a kérdőív minél több személyhez eljusson.

 

Az online kérdőív  itt érhető el

 

Köszönjük!

 


 

Iskolánk, a Szent István Egyházi Általános Iskola és Kollégium és a Karolina Iskola megnyerte a „NEMZEDÉKEK HÍDJA – Társadalmi szerepvállalás erősítése közösségek építésével” c. pályázatot.

A program alapvető céljai:

·         A helyi igényekre, lehetőségekre alapozott kisközösségek létrehozása vagy a már létező kisközösségek kapacitásainak és aktivitásának, szervező erejének fejlesztése,

·         Az önkéntes tevékenység általános társadalmi megbecsültségének emelése és ezzel együtt az önkéntesség helyi/térségi szintű népszerűsítése konkrét önkéntes programok megvalósítása.

·         A társadalmi felelősségvállalás erősítése, a generációk közötti együttműködés és kapcsolat javítása, a családok és a társadalmi összetartás erősítése, civil társadalom megerősítése, társadalmi integráció és társadalmi szolidaritás megerősítése


alt

alt